//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Doraemon kill you!.

Status : Yeah! Dah habis PMR! Merdeka! Merdeka! Jangan lupa doakan saya n kawan-kawan saya :)


My Best Prenggg 4ever
Doraemon!





Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: YOUR NAME

hantu buku!!
salam.
hari nie aku gembira sangat. nak tahu kenape? sebabnye aku dapat beli novel doktor cinta. haha. mesti korang pikir aku nie jakun kan. sure ar aq jakun tahap dewa. da lama aku nak buku tu tapi asyik stok habis je. da bape lama da aku nak buku tu. kalau aku kira tambah tolak semuanya da 3 bulan rasenye. hehe XD aku baca novel tu sekejap je dalam sehari. cube korang bayangkan dalam masa sehari aku dapat bace novel tu yang setebal 833 mukasurat. cuba korang bayangkan. haha XD
 aku suka ayat dalam novel nie.
Mazliana Haji Nordin ~ heroin dalam novel Doktor Cinta
 - Cinta bagi saya gurauan dalam kehidupan. Kadang2 buat kita ketawa, kadang2 buat kita terasa dan gurauan yang buat kita memahami macam2 emosi. Kalau yang mencantikkan lukisan adalah warna, maka yang mencantikkan kehidupan adalah cinta.. tapi cinta ini macam hantu, semua orang percaya tapi tak semua yang akan jumpa. kalau saya cintakan dia. biarlah dia yang rasa, bukan sebab kata cinta saya tapi sebab rasa cinta yang datang darihati dia sendiri.
Tengku Iskandar ~ sure ar hero nye
 - saya seorang lelaki yang percaya dengan cinta.. bagi saya cinta pertama adlah segala-galanya. mencintai seseorang itu akan membuat saya menjadi diri saya dan saya mahu orang yang saya cintai memahami and for love, I just can say I love you.
Julia Hana ~ penyibuk dalam cerita nie ( musuh dalam diam bagi Mazliana Haji Nordin )
 - Cinta I hidup I semua untuk dia. I sayangkan dia lebih dari segala-galanya.kalau cinta itu untuk I biarlah hanya kita berdua di dunia ini. I akan sentiasa sayangkan dia, cintakan dia, dan di setiap nafas I hanya di pelukan cintanya.

okeyh azam baru aku nak kumpulkan semua karya Siti Rosmizah. tinggal ag 3 hehe. iaitu Andai Itu  Takdirnya, Cinta Kau Dan Aku, Lafazkan Kalimah Cintamu aku da beli da novel 7 Hari Mencintaiku. okeyh aku nak kumpul duit beli novel Lafazkan Kalimah Cintamu dulu.
okeyh ar bye!