//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Doraemon kill you!.

Status : Yeah! Dah habis PMR! Merdeka! Merdeka! Jangan lupa doakan saya n kawan-kawan saya :)


My Best Prenggg 4ever
Doraemon!





Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: YOUR NAME

Selamat Hari Raya AidilAdha


















Assalamualaikum.. dan selamat petang.. Selamat hari raya aidiladha saya ucapkan,... erm,, bosan hari nie sebab tak tahu nak buat apa.. di sebabkan kebosanan yang melampau melanda aku *hiperbola betul aku nie aku pon buka lagu *love you like love a song fav aku.. aku nynyi sorang2 at bilik. lantak larh merdu ke tak.. asalkan buat sesuatu.. bosan.
 

dan saya jugak ingin mengucapkan terima kasih kepada my beloved friend *Ameera kerana sudi membantu saya di dalam kesusahan. heheh. thank you very much.











ooo. ingat tak pasal simcard aku yang aku cakap kena block tu.. tak kena block rupanya.. hehe. aku try masuk topup semalam boleh pulak. Nyanyuk kuwt C****M.. heheh. yang lagi satu tu tak tahu.. da lama tak guna.. aku guna 013 je sekarang..

ok lah bye! love you all so much. hehehhe.. xD