//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Doraemon kill you!.

Status : Yeah! Dah habis PMR! Merdeka! Merdeka! Jangan lupa doakan saya n kawan-kawan saya :)


My Best Prenggg 4ever
Doraemon!





Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: YOUR NAME

Karya Ku

oit3. Selamat pagi. Da lama aku tak update blog kan? hehe. Okay kali nie aku berpeluang update blog. Aku ingat nak post karya aku. Karya pe? hehe. Ayat jiwang lah.. Tapi tak tahu lah jiwang ke tak?? Nie pon dah malu nak letak tapi aku try! heheh. so ENJOY lah...

Aku merinduimu,Aku rindu untuk menatap wajahmu,Aku rindu saat aku menatap wajahmu dari jauh,oh! bilakah saat itu akan tiba lagi?
Aku merinduimu,Aku rindu dengan senyumanmu,Aku rindu saat kau tersenyum manis padaku,Oh! bilakah saat itu akan tiba lagi?


sebenarnye de lagi.. tapi disebabkan malu yang melampau sekarang.. aku sambung esok2.. Ahaks!
malu3.

Malu3. Ahaks!