//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Doraemon kill you!.

Status : Yeah! Dah habis PMR! Merdeka! Merdeka! Jangan lupa doakan saya n kawan-kawan saya :)


My Best Prenggg 4ever
Doraemon!





Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: YOUR NAME

Akhir Bulan Januari
Assalamualaikum~ oit, oit, oit.. Dah lama tak update blog an? Aku update sempena akhir bulan januari.. oklah tu.. aku buka-buka je blog aku nie.. berhabuk! Aish.. penat aku clean an bende nie balik.. aku pun tak ingat macam mana rupa blog aku nie.. tadi aku buka.. aku terkejut.. bila aku ubah blog aku nie? Tup-tup bila aku buka blog aku nie.. warne UNGU? terkejut aku.. bila aku refresh balik otak aku yang berkarat nie.. aku baru ingat.. aku ada change bulan 12 hari tu.. tahun lepas la.. heheh.. xD  aku cerita balik lah what happen..

   First masuk sekolah orang yang pertama aku cari 4 sure Siti Nur Diana.. miss lah katakan.. orang kedua aku cari.. Muhammad Soffy Hafiffy.. orang ketiga Ahli  3 Viva.. orang keempat my BFF Adha... Seronok giler larh first-first masuk dekat depan pagar tu.. Jakun seketika.. tapi Jakun dalam hati jelah.. Sejuk betul pagi-pagi.. Menggigil aku.. Wow!~ bau kedai semuanya.. aku pon.. Aku suka beg Qama.. polka dot.. teringat aku novel yang bertajuk En. Polka Dot dekat penulisan2u masa cuti..  Aish.. aku nie asyik ingat novel je.. huhua xDD

   then bermula sesi aku sebagai pelajar tingkatan 3 Viva.. Yang paling syok nye.. Cikgu Zuzu jadi guru kelas kitaorng.. Fuyooooo.. tahun lepas jadi guru kelas kita orang.. tahun nie pon sama.. batak jap.. hahha.. hari pertama sekolah dah belajar.. semua cikgu best-best.. seronok aku..  lepas tu.. minggu kedua sekolah aku stay rumah Fatiha Muslim.. aku kena halau dari rumah.. joke3.. mak aku suruh aku belajar dengan tyha.. seminggu aku duduk rumah dia.. sempat gak aku snap gambar..


tyha cakap aku macam orang arab.. eh, stail shawl aku yang macam orang arab..


haha.. tergelak tyha tengok cara aku pakai shawl tu.. xDD


nie aku tangkap waktu malam.. nampak gelap je.. xDD


nie gambar first kali yang aku snap.. smart an?hahha





How I Met Myself? Terbaikkkk!!







love u!








comey x?? haha


comey tyha..

kanak-kanak ribena.


topi sapa lah tu...

comey x? comey x?


pooh!

terbaikkk!!



haha.. aku paling suka gambar nie.. ake de letak gambar nie at fb.. de k soffy cakap macam nak cubit je pipi aku sebab tembam sangat.. aish.. xDD





lepas tu, de merentas desa.. aish.. malas betul,, dengar bende-bende yang berkaitan dengan sukan mesti rasa macam nak pengsan.. soffy semangat pulak. tahu la atlet.. masa latihan pertama, aku jalan je.. tak lari pon.. lari sikit je.. jalannye banyak.. latihan kedua aku semangat sikit.. aku lari.. soffy ajak aku lari dengan dia.. dia de tunggu aku... awww.. sweett.. hahhah. aku start lari dengan dia di desa anggerik.. uit. aku tak lari ngan dia je lah. kawan-kawan dia pun de gak.. ameera n assilla de at belakang aku n soffy.. aq lari dengan dia sampai taman idaman je. lepas tu aku suruh dia lari dulu... sekejap betul dia lari.. atlet lah katakan.. hehe.. masa yang betul-betul tu.. aku buat yang terbaik.. ceh , ayat.. nak poyo je.. first-first aku lari dengan diana... lari-lari.. tengok-tengok diana dah takde,, aku lari lah sorang-sorang.. terjumpe fatinn. then lari dengan dia.. then, terjumpe ali.. say hi-hi-bye-bye at dia.. huahuaxDD then, lari lagi.. sampai sekolah .. aku dapat nombor 64,, fatin dapat nombor 63.. masuk sekolah.. tengok-tengok ramai budak laki da sampai.. *memang lah, da diaorang lari dulu.. aku berehat jap dekat bawah khemah dengan geng-geng 3Viva.. then terjumpe fakhruddin.. mood aku ngah baik.. aku un berlanje lah dia.. pi ngan dia ke kantin.. then terjumpe lah si soffy nie dalam perjalanan nk balik ke khemah.. aku un tanya lah dia dapat nombor berape.. dia cakap.. tak dapat nombor... dalam hati aku musykil juga.. diakan atlet.. takkan kalah ngan fakhruddin kot.. fakhruddin pon dapat nombor.. takkan soffy takk.. time nak bagi anugerah tu.. tup-tup nama soffy di umum kan.. dia dapat nombor 4.. bangga lak gak.. haha.. yang aku tak puas hati tu.. dia tipu aku.. aish.. lepas tu.. petang aku balik rumahh balik... malam je terus aku on9..  soffy on9 jugakk... dia mintak maaf sebab tipu aku.. aku cakap lak nape nak tipu??.. dia balas.. saje nak buat suprise.. yeah, ko memang dah wat aku terkejut.. aku un cakap lah at dia Tahniah..

     jumaat semalam, aku de mesej dengan soffy, dia cakap nak pindah. aku da tahu dah tu,, tapi dia cakap dia nak pindah tahun nie.. aish.. terkejut aku.. nape la semua nak pindah nie..nie aku nak nangis nie.. dia cakap nak pindah dekat KL or JB... kalau KL okey agy.. tapi JB.. jauh tu... aish,, nie tak suka nie.. oklah sampai  situ je aku cerita 4 bulan nie.. bye. nak tengok AJL.. Ahaks! Assalamualaikum~