//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Doraemon kill you!.

Status : Yeah! Dah habis PMR! Merdeka! Merdeka! Jangan lupa doakan saya n kawan-kawan saya :)


My Best Prenggg 4ever
Doraemon!





Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: YOUR NAME

Bulan 4 Dah! OMG !
Assalamualaikum.. Pewiittttt. hahahahha... tibe-2 je.. wow! Dah lama tak update.. Dah nak dekat 2 bulan tak Ber-Update.. Maklum lah budak PMR an.. hahaha.. Alasan je tuh.. sebenarnye malas.. Hari tu nak update , tibe-2 malas lak.. Okey , hari nie aku rajin.. hahaha.. Aku Rajin dan Aku Tahu Itu.. Nak cerita apa ye? aku un tak tahu nak cerita apa.. Erm, aku baru lepas Ujian 1.. Dah dapat result dah.. Aku check at internet.. kalau korang tak tahu nak check at mana.. tekan SINI


Aku dapat 5A 3B je,, nak maklumat lagi lanjut.. tengok bawah nie. :)



teruk an? aku dapat no 21..  haha.. pertengahan aku nak wat yang terbaikkkk! chaiyok-2 ! Hmm, cantik tak blog aku sekarang.. sis aku yang edit kan.. aku suka header blog aku sekarang.. erm, dy un ada blog gak.. Singgah ar SINI.

Lagi mau cerita apa? Hah, baru teringat.. Hari tu , aku hmpir clash ngn si -dia sebab aku ingat dia curang dengan aku. Satu hari tu aku monyok je. Lepas tu ramai yang jumpa aku cakap jangan clash ngn dia.. lepas tu ada kakak f4 datang , dia cerita kat aku. dy cakap nie salah paham je n bla bla bla bla. Si-dia un xnk clash ngn aku.. so tak jadi lah aku clash.. Status aku Berpunye.. hahaha.. Baru nak tukar tittle tu jadi I'm Single.. tapi tak jadi.. Sekarang I'm Not Single.. Baru nak ngorat Mr. SM.. or Mr. BT.. ahhahah.. tak jadi.. Aku loyal dengan kau S.. so kau un kena loyal. kalao aku dapat tahu kau curang.. kena kau..!!!

hmmm,, okey . Lagi nak cerita apa ye? hm, setiap hari aku usha blog Qama, Ameera n Fatin. tapi dari dulu same je.. Bila la korang nak update.. bosan aku.., -.-' frust aku .. 

Nie daripada yayang Saya : Afiqah Azri
Awww ! Saya tegurda awak..   
thanx ye awak..
sayang awak sangat-2 :)

Sho sweet~
awak tetap di hati saya wahai Afiqah Azri !  
jangan lupa tu taw! :D

Haha.. Sweet tak ayat aku?
Aku cilok ayat nie Daripada Norul.
aku ternampak ayat nie at pencil box dy..
this 4 U mr S.. 


hahahha ❤ 

Okeyh,, tu je yang aku nak cerita setakat nie..  Hope u enjoy my annoying story morriiieee.. hehehhehe :)

Assalamualaikum