//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Doraemon kill you!.

Status : Yeah! Dah habis PMR! Merdeka! Merdeka! Jangan lupa doakan saya n kawan-kawan saya :)


My Best Prenggg 4ever
Doraemon!





Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: YOUR NAME

Friends :)
Assalamualaikum.. hyep.. Morning.. Morning la sgt an?? da berabad aku tinggalkan aku punya blog yang COMEY nie.. hehehe.. tiba-II aku ade mood pulak nak update blog.. banyak sangat GOS GEM a.k.a gosip  gempak sepanjang tahun nie..
 
Aku dan kawan-II aku dengan jayanya berjaya menjawab exam PMR.. InsyaAllah kita orang leh dapat straight A. amin~ :) setakat nie aku yakin dapat 6A or 7A je.. nak target 8A dah x leh.. Geo aku B.. sedihnye.. huhuhuhuhu... Xpe-II.. harap subjek lain dapat A. amin :)

Erm, nak cerita pasal sape dulu ye?? hmm, start dengan Eva la.. Tak kenal Eva? jap. meyh aku tunjuk gambar..

Eva Mardatilla 

nie lah orang dy.. dia jenis yang tabah, baik, dan pandai nasihatkan kita pasal S. :) nak story pe ye pasal dia?? erm, hah? baru aku teringat.. aku rasa nanti eva akan kaple ngn Capital N.. isyaAllah.. dah xde pe-II halangan agy.. aku un tak halang kalau dia nak kaple ngan N ue.. N ue baik pe.. Lagipun dah habis PMR an.. pe tunggu agy? kaple je la.. heheheh :) 

second, pasal Fatin 'Aqilah.. sedap an name dy? nak tengok orangnye? jap ye..

Muka Menggoda :)
cantik an? fatin., aku doakan kau dapat 8A dalam PMR. kau boleh punya.. kau an pandai.. aku xde sangat story nak cerita pasal fatin nie.. hehhehehe..

third, Fatiha :) sepanjang Exam PMR aku duduk rumah dia.. belajar dengan dia.. banyak jugaklah rahsia yang kitaorang share-II.. aku doakan kau n RASA bahagia :)

tyha n anak buah - luqman-
ke 4, diana. Siti Nor Diana Shafai.. 

diana n fatin
yang Diana nie pulak.. byk gosip pasal dia.. aku an rapat dengan dia.. first- untung la dapat adik angkat yang hencem mcm Danish ue. Jeles aku. -.-'' sejak ada danish, diana da x selalu mesej aku.. kecik hati~ huhu.. 

Last sekali pasal Muhammad Soffy Hafiffy Md. Ahir :) 

Poyo je muka >.<
erm, nak cerita pe ye? hmm, hari ue ade gadoh dengan dia.. sampai nangis-II.. entah mcmmne air mata aku yang mahal nie leh keluar.. malu aku >.< bila aku dah nangis ue.. dia un datang pujuk aku.. cara dia pujuk sweet gila.. huhu :) lepas ue sepanjang minggu peperiksaan, aku dengan dia study sama-II. bukan dating.. kita orang KAWAN je ye.. aku ajar dia setakat yang aku mampu.. 

Tu je yang aku nak cerita.. oke bye.. Assalamualaikum :)