//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Doraemon kill you!.

Status : Yeah! Dah habis PMR! Merdeka! Merdeka! Jangan lupa doakan saya n kawan-kawan saya :)


My Best Prenggg 4ever
Doraemon!





Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: YOUR NAME

Saya RAJIN
Assalamualaikum~ nampak tak tajuk post aku ??? POYO an? hahahha Biarla... tapi seyes aku cakap, sejak aku dah MERDEKA nie.. aku jadi rajin.. RAjin mengUPDATE blog aku yang dah berabad tak update nie.. Semalam baru aku update.. Hari nie aku update agy.. hehhehe.. nampak sangat aku RAJIN an?nak cakap aku perasan? biarla.. Xde sape nak puji aku. so biar aku puji diri sendiri.. nak cakap aku nie masuk bakul angkat sendiri? kesah lak aku? hahahha.. erm, hari nie kitaorang x belajar. Yela , wat pe nak belajar kalau PMR da habis... so cikgu pun ade buat aktiviti outdoor.. Senang cakap.. aktiviti outdoor ue aktiviti SUKANN.. Ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... semua yang kenal aku, semua tahu aku nie ANTIsukan.. bukan anti, tapi x minat.. erm, malang sungguh nasib aku hari ni, aku kena masuk Bola Jaring wakil 3VIVA.. erm, xpe kot.. nie boleh jadi pengalaman untuk aku.. aku kan tak pernah main bola Jaring.. pegang bola un tak geti , nie kan nak baling n tangkap bola.. erm, sebaik tadi Norul n Aryani tolong jelaskan at aku nak main mcm mne.. aku boleh faham sikit-II.. oke lah ue daripada aku tak faham langsung.. aku jadi GK ( GoalKeeper ).. just kena tepis-II bola daripada masuk jaring.. Harap-II aku leh buat.. Aku tak nak lah sebab aku, kumpulan 3Viva kalah.. patutnya pertandingan ue esok tapi Diana cakap hari Isnin pulak.. so ada banyak masa lagi la untuk aku bersiap-sedia.. tapi serius aku cakap tadi bosan gileeerrrrrr gajah.. taktahu nak buat apa.. aku duduk dewan je.. sambil tulis-tulis ayat jiwang... layan perasaan betul aku nie.. hehhee.. n then Soffy ajak pi CoCafe.. aku malas tapi si Gemuk ue ajak.. aku un pi la.. at sana aku kacau orang.. bosan sangat aku pun kacau la orang.. Soffy tengok je. Haha.. Lepas tu Teacher Ana ade datang... Join lepak jugak,, Aku rilek je la.. erm, n then kebosana mula melanda diriku.. aku asyik tanya teacher je.. boleh balik ke tak? hmm, tiba-II teacher Rose datang.. cakap n tanya kitaorang nak masuk tak pertandingan masak Spageti.. Aku cakap ngn teacher " saya nak masak nasi pun susah, nie kan pulak spageti".. teacher ckap "teacher ajar",, aku un berfikir sejenak.. erm, mybe boleh jadikan pengalaman.. hehhe.. dalam setiap kumpulan kena ada 4 orang.. mase ue Amira Azim ade ngn kitaorang.. dia nak join.. Group aku : Aqila, Aku, n Amira.. tak cukup sorang.. kitaorang tanya teacher "laki boleh cikgu?".. cikgu kata boleh.. tak kesah.. Amira nak ajak Akhil.. aku tak kesah.. tapi kalao Akhil taknak , mybe kitaorang akan ajak Soffy.. Tapi Akhil cakap nak.. so go on je lah.. pertandingannye esok.. tak sabar pulak rasanya.. erm, btw.. Congratz to Eva n Capital N.. Ana n Capital E.. aziah ingat nak ary yang sama.. tapi.. xde rezeki kot.. huhu ..  Jeles ngn korang.. hari yang sama.. cuma waktu je lain..

Btw tadi aku baru lepas usha blog Aqila or Gemuk.. nak tahu blog nye yang mana? tekan SINI .. dia ade wat post pasal aku.. wow.. terharu aku Gemuk.. hehhehe.. sebenarnye dia tak gemuk un.. tapi Aku dah berjangkit ngn Soffy.. suka pnggil dia gemuk.. but she's nice friend.. aku nak komen at post dia.. tapi x geti.. Ngoi je aku nie an.. so aku balas at sini je la..

Gemuk a.k.a Qila - thnx kat kau jugak.. thnx sebab dapat jadi kawan aku.. eh, silap. bukan dapat jadi.. tapi SUDI jadi kawan aku.. aku tahu aku banyak susahkan  kau.. maklum lah.. aku an GEDIK, Manja, nak semua orang dengar cakap aku.. hahaha.. btw thnx kawan :)